Tasuta saatmine alates 29 eurost

LELO HEX Respect XL kondoomid, 12 tk

LELO HEX Respect XL kondoomid, 12 tk
Tasuta saatmine
€ 19.90
1.66 €/tk
€ 18.90 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
30.08.2025
6 tk.

Toote kirjeldus:

Varusta end maailma esimese disainikondoomiga.
Tänu suurele klientide nõudlusele nüüd suurem kui kunagi varem – LELO HEX Respect XL uusim kontseptsioon LELO luksuskondoomi pakkumise täiustamiseks. Pakitud stiilselt vastavalt kasutaja elustiilile ja mõõtmetelt suurem. LELO HEX Respect XL on kondoom suurematele meestele, kes võtavad seksi tõsiselt ja tunnevad uhkust oma naudingu üle. 58 mm-se läbimõõduga on LELO Respect XL üks suurimaid kondoome turul ja erineb oluliselt 54 mm-sest Originalist. LELO HEXi ulatus vastab valiku sügavusele.

Alates LELO HEX Originali 2016. aasta turule toomisest on kliendid nõudnud rohkem suurusi - eriti suuremat. Seega oleme uhke, et pakume 58 mm läbimõõduga kondoomi Respect XL. Uuringud näitavad, et mehed tunnevad kondoomi suuruse erinevust juba 2 mm juures. Vastavalt meie klientide soovidele on Originali ja Respect XL-i vahe 4 mm. See pakub pisut rohkem hingamisruumi neile, kes eelistavad rohkem vabadust. Paremini sobivate kondoomidega tunned sa ka ennast paremini.

Kuidas LELO HEX toimib?
LELO HEX pakub tugevust, õhukest toodet ja sensatsiooni tänu oma revolutsioonilisele kuusnurksele struktuurile. See on esimene suurem uuendus aastate jooksul ja meedia üle kogu maailma nimetab seda kondoomitehnoloogia üheks olulisemaks edusammuks mitme aastakümne vältel. 350 omavahel ühendatud kuusnurga struktuuriga HEX võimaldab tundlikumat ja intiimsemat seksuaalset tunnetust ning turvalisemat kinnitust, mis haarab kandjat õrnalt libisemisega võitlemisel. Väliselt täiesti sile, seestpoolt tekstuuriga; kuusnurkne võrk venib ning see tagab sobivuse paljude erinevate kujudega.

Individuaalsed võrgud: võrgustik ei võimalda teha kompromisse. Vaid 0,045–0,055 mm paksune HEX on üks õhemaid kondoome turul.

Ohutus: LELO HEX mitte ainult ei vasta, vaid ületab ka kõiki rahvusvahelisi ohutusstandardeid. Lisaks testime kõrgeima kvaliteedi tagamiseks elektrooniliselt kõiki tarnitavaid kondoome.

3 inimest on vaadanud seda toodet viimase 7 päeva jooksul

Toote omadused

  • Paksus0,045 mm.
  • Laius58 mm.
  • Pikkus195 mm.
  • Materjallateks
  • Värvnaturaalne
  • Libestilibestiga (mitte spermitsiidne)
  • Lõhnkergelt lõhnav
  • SertifikaatCE
  • Aegumiskuupäev30.08.2025
  • Saadavus6 tk.
  • Viimati uuendatud20.10.2023
  • KaubamärkLELO
  • TootekategooriaLELO HEX (7)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Tellimuse eest on võimalik tasuda 30 päeva jooksul või kolmes võrdses osas. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

LELO HEX (7)

Teid võib huvitada ka: