Tasuta saatmine alates 29 eurost

Kondoomid DUREX Mix, 40 tk.

Kondoomid DUREX Mix, 40 tk.
€ 24.80
0.62 €/tk
€ 23.56 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
30.06.2026
1 tk.

Toote kirjeldus:

10 kondoomi DUREX Anatomic
Kondoomid DUREX Anatomic on läbipaistvad, siledad ja anatoomilise kujuga Easy-On hõlpsa paigaldusega. Klassikalist tootevalikut iseloomustab selle kasutusmugavus, lihtsus ja naturaalsus, need on dermatoloogiliselt ja elektrooniliselt testitud.

Naturaalsest kautšuki lateksist valmistatud. Lõõgastu ning koge mugavamat kondoomi suurust DUREX Anatomic kondoomiga.

Kondoomid DUREX Anatomic on valmistatud 100% looduslikust kautšuki lateksist tagades 100% kaitse, mugavuse ja vastupidavuse millal iganes armatsete.

Nagu kõikide Durexi kondoomide puhul on ka Anatomic kondoomi rangelt testitud, tagades vastavuse kõrgeimate kvaliteedi ja usaldusväärsuse standarditega. See vastab ISO 4074:2002 rahvusvahelistele standarditele, mis tagab teile parima võimaliku rahulduse ja mugavuse igal kasutuskorral.

Kondoomid DUREX Anatomic on selliselt kujundatud, et see järgib peenise anatoomilisi kontuure andes sulle seksi ajal mugavama ja vabama tunde. Sujuvama alustamise ja hõõrdumise vältimise jaoks on see kondoom rikkalikult libestatud – sellega ei tunnegi, et üldse kondoomi kasutasid.

Läbipaistev, sile ning hõlpsasti paigaldatav Durex Anatomic on parim valik, kui soovite, et kõik sujuks lihtsalt, rahulikult ning pakuks tõelist rahuldust.

Laius: 63-52-56 mm
Pikkus: 205 mm
Paksus: 0.06 mm
Materjal: lateks
Värv: läbipaistev
Lõhn: lõhnatu
Sertifikaat: CE, ISO 4074

10 kondoomi DUREX Pleasuremax
Durex Pleasuremax kondoomid võivad kindlustada stimulatsiooni Sulle ja Sinu partnerile. Spetsiaalne kujuga kondoomil on ribid ja täpid. Ribid asuvad kondoomi alumisel poolel, et stimuleerida kliitorit. Spetsiaalne viis, kuidas me oma kondoome teeme, tähendab, et nad lõhnavad paremini ja puuduvad häirivad tegurid, seega saad lõdvestuda ja nautida.
Durex Play libestite ja massažigeelide kasutamine võib seksi parandada. Sobivust kondoomidega vaadake konkreetse libesti juhendist.

Ribide ja täppidega lisastimulatsiooniks

Laius: 63-52-66 mm
Pikkus: 195 mm
Paksus: 0.07 mm
Materjal: lateks
Värv: läbipaistev
Lõhn: lõhnatu

Sertifikaat: CE, ISO 4074
Dermatoloogiliselt testitud
100% elektrooniliselt testitud

10 kondoomi DUREX Sensitivo Elite
DUREX Sensetivo Elite (Fetherlite Elite) kondoomid on eriti õhukesed ja koos lisa libestusainega, et aidata suurendada tundlikkust.

Õhuke, ekstra libestusainega sujuvamaks tundeks.
Easy-On kuju ja nibukujuline ots mugavuseks ja sobivuseks
Läbipaistvad looduslikust latekskummist kondoomid
Nominallaius: 56 mm
Paksus: 0.055 mm
100% elektrooniliselt testitud

10 kondoomi DUREX Intense Orgasmic
Naisele – stimuleerivate ribide ja täppidega tekstuur, kaetud Intense geeliga , et anda soojendav, jahutav või kihelev tunne, mis suurendab tundlikkust, andes erinevate tunnete lained, et kiirendada ja suurendada orgasmide sagedust ja intensiivsust. Veel intensiivsemaks sensuaalseks kogemuseks kasuta koos Durex Intense geeliga.
MEHELE – annab suurema naudingu nähes naist nii erutatuna, tehes seksi mõlemale nii põnevaks. Kõik mehed saavad nüüd anda Durex Intense kondoomiga vapustavaid orgasme! Durex Intense kondoomid ei sobi anaalseksiks. Toote kasutamine võib põhjustada ärritust. Kui see juhtub, lõpetage kasutamine. Kui ärritus püsib, pöörduda arsti poole. Eriline viis, kuidas me oma kondoome teeme, tähendab, et need lõhnavad paremini.

Stimuleerivate ribide ja täppidega tekstuur koos Desirex geeliga soojendavaks, jahutavaks või kihelevaks tundeks.
Easy-On kuju ja nibukujuline ots mugavuseks ja sobivuseks.
Läbipaistvad ja libestusainega looduslikust latekskummist kondoomid

Laius: 63-52-66 mm
Pikkus: 190 mm
Paksus: 0.07 mm
Materjal: lateks
Värv: läbipaistev
Lõhn: lõhnatu
Sertifikaat: CE, ISO 4074

100% elektrooniliselt testitud

6 inimest on vaadanud seda toodet viimase 7 päeva jooksul

Toote omadused

  • Aegumiskuupäev30.06.2026
  • Saadavus1 tk.
  • Viimati uuendatud29.03.2024
  • KaubamärkDUREX
  • TootekategooriaDUREX (22)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Tellimuse eest on võimalik tasuda 30 päeva jooksul või kolmes võrdses osas. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

DUREX (22)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted