Tasuta saatmine alates 29 eurost

Naiselik ja seksikas Babydoll Obsessive ja stringid, must

Naiselik ja seksikas Babydoll Obsessive ja stringid, mustNaiselik ja seksikas Babydoll Obsessive ja stringid, must - foto 2Naiselik ja seksikas Babydoll Obsessive ja stringid, must - foto 3Naiselik ja seksikas Babydoll Obsessive ja stringid, must - foto 4
€ 33.95
€ 32.25 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks

Toote kirjeldus:

Naiselik, sensuaalne, elegantne ja seksikas. Kõik see iseloomustab seda babydolli. See on valmistatud pehmest ja siidisest materjalist, pooleldi läbipaistev ja pitsist osaga rinna all. Ristuvad paelad toetavad rindu ja nende pikem lõige mööda tervet selga teevad selle elegantsemaks ja sensuaalsemaks.

Ristuvad paelad
Pooleldi läbipaistev
Komplektis stringid
Pitsiga
Niklivaba
Ideaalne sobivus tagatud, pehmest ja elastsest kangast

Materjal: 94% polüamiid, 6% elastaan

Toote omadused

  • Saadavus0
  • Viimati uuendatud24.01.2024
  • KaubamärkOBSESSIVE
  • TootekategooriaBabydollid (20)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Tellimuse eest on võimalik tasuda 30 päeva jooksul või kolmes võrdses osas. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

Babydollid (20)