Tasuta saatmine alates 29 eurost

Anaaltappide komplekt Rianne S

Anaaltappide komplekt Rianne SAnaaltappide komplekt Rianne S - foto 2Anaaltappide komplekt Rianne S - foto 3Anaaltappide komplekt Rianne S - foto 4Anaaltappide komplekt Rianne S - foto 5Anaaltappide komplekt Rianne S - foto 6Anaaltappide komplekt Rianne S - foto 7
Soodustus!
€ 42.25 €46.95-10%
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
2 tk.

Toote kirjeldus:

See meditsiiniline kvaliteediga silikoonist anaaltapp on saadaval kolmes suuruses. Anaaltappidel on kauni viimistlusena kalliskivid. See on suurepärane treeningkomplekt oma keha ja avastamata erogeensete tsoonide edasiseks avastamiseks. Nii et näita oma tuharate ilu RIANNE S-i anaaltapi komplektiga.

Anaaltapp S: 72 mm
Anaaltapp M: 82 mm
Anaaltapp L: 95 mm

Toote omadused

  • Saadavus2 tk.
  • Viimati uuendatud05.06.2022
  • KaubamärkRIANNE S
  • TootekategooriaAnaallelud (26)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Anaaltappide komplekt Rianne S on võimalik osta ESTO järelmaksuga. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

Anaallelud (26)

Teid võib huvitada ka: